dimecres, de juliol 30, 2008

Cala d'en Serra

"L'alba a Cala d'en Serra"
28 de juliol de 2008
Olympus E-500, Zuiko 14-54
HDR
"Abans de que s'aixequi el Sol"
28 de juliol de 2008
Olympus E-500, Zuiko 14-54
HDR
"Refugi de pescadors"
28 de juliol de 2008
Olympus E-500, Zuiko 14-54
HDR
"Refugi de pescadors" B i N
28 de juliol de 2008
Olympus E-500, Zuiko 14-54
HDR

5 comentaris:

David Soler ha dit...

Hola Jordi, ja veig que l'estada a Eivissa està sent profitosa... Quina cala més bonica, i quina matinada que deus haver fet per captar aquesta llum!
Salutacions. David

Unknown ha dit...

No se como lo haces pero el efecto que le das a tu fotografías es impresionante. Chapeau!!!!.Un saludo desde Andalucía Doenjo

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Com sempre, obres molt reeixides. Per si pot ser del teu interès, aquí tens el bloc d'un altre gran fotògraf: http://j-gonzalez.blogspot.com/

Salutacions.

Albert Codina ha dit...

Hola Jordi!

Són extraodinaries les ultimes imatges amb que has actualitzat el blog i el panoramio. M'encanta la calidesa de la llum que dona un toc magic a aquests racons fantàstiques d'Eivissa :)

Una abraçada, [Albert](http://albertcodina.blogspot.com/)

Jordi Gavaldà ha dit...

Gracias doenjo, por tu comentario. Utilizo la técnica HDR para expresar las sensaciones que me producen los paisajes que os enseño.
Un abrazo.

Gràcies pel teu comentàri Xiruquero-kumbaià, he vist el blog que em recomanes per sobre i molt xulo, el miraré amb més calma. Et recomano que viatgis pels "blogs d'especial interès" i veuràs molts per recomenar, com "Patrimoni natural de Catalunya", d'en David Soler, "Les Guilleries en Imatges" de l'Albert Codina, i molts d'altres.

Una abraçada.