dissabte, de desembre 06, 2008

Sant Carles de Peralta

"L'ombra del garrofer"
11 d'agost de 2008
Olympus E-500, Zuiko 14-54
HDR
"Bar Anita"
11 d'agost de 2008
Olympus E-500, Zuiko 14-54
HDR

6 comentaris:

Jesús Cano Sánchez ha dit...

La fotografia superior és molt senzilla i, tot i això, trobo que té una força especial... Que bonics que són els colors del camp!

Anònim ha dit...

Hola Jordi,
Sóc el Jordi Gavaldà que té fotos del Pirineu publicades a Flickr.
M'agraden molt les teves fotos d'Eivissa. De fet, per a mi representen una sorpresa, ja que ofereixes una imatge de l'illa que no te res a veure amb l'imaginari comú.
Bones fotos, bona llum i bons motius. Felicitats!

Vicente B ha dit...

Com sempre espectaculars fotos. Hem tractat el mateix tema (el de ses torres) Molt bones ses fotos de torre den rovira i les de Sant Carles també, pero jo voto per la del Bar Agneta ja que pareix que em sento dins de sa fotografia. A mes es curios no haver ningú a la foto ja que el Bar sempre está ple de gent.

MI ESPACIO- "My world"- ha dit...

Precioses les fotos.
Gràcies per compartir aquestes meravelles amb nosaltres.
Isa

Racons de la nostra terra ha dit...

Hola Jordi, m'agraden molt les teves fotos tan expressives. Impressionant el garrofer i el color de la terra que l'envolta, sembla talment que es pot sentir l'olor. Què bonic aquest racó, ve de gust seure-hi una bona estona i fer petar la xerrada.
Què tinguis un bon any ple d'inspiració per seguir fent aquestes magnífiques fotos i que per molts any en puguem gaudir!
una abraçada
maria

Unknown ha dit...

Como siempre , un trabajo impecable. Felicidades y gracias por mostrarnos la belleza de esa tierra que tanto amas. Un saludo, MªAngeles.